Painting the Past

Painting the Past

Painting the Past is een supermatte krijtverflijn die de sfeer van vroeger in huis laat herleven. De muurverven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig. Goed dekkend, reukarm, milieuvriendelijk, goed afneembaar, overschilderbaar en super mat. De toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten zorgen voor een authentieke en poederachtige uitstraling. Krijtverf geeft een egaal resultaat en is niet te verwarren met kalkverf.

De muurverven zijn ook zeer geschikt voor badkamers en keukens. De verf is gemaakt naar het oude recept met veel krijt, daardoor zijn ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Het kleurenpallet is ontstaan door inspiratie tijdens reizen door Engeland. Kastelen, landhuizen en eeuwenoude boerderijen waren inspiratiebron.

De verf bevat veel krijt en komt het mooist uit als het in 2 lagen wordt opgebracht. De verf is er in vele prachtige tinten. Buiten de muurverf is er ook een versie voor op hout in een ‘Matte’ en een ‘Eggshell’ finish. Dankzij de handgeschilderde kleurkaarten kunt u zien hoe de kleur opdroogt en eruit ziet als die in 2 lagen is aangebracht.

Bestel uw verf nu online via onze webshop.

Bekijk hier onze kleurkaarten: